Infratrainer

Az Infratrainer Kft. fejlesztette ki az Infratrainer sporteszközt a fogyás hatékonyságának növelése céljából. A cég mintegy hat éve dolgozott a termék fejlesztésén mielőtt a magyar piacon megjelent 2015-ben. A magyar piacon nagyon gyorsan népszerű lett és a kedveltsége töretlen. Jelenleg Magyarországon mintegy száz stúdió üzemel már, és az elmúlt években Európán belül is zajlott a terjeszkedés.

Az INFRATRAINER® fitneszkészülékkel az ügyfelek látványos változásokat érhetnek el mindössze néhány hónap alatt, fitneszüktől és állóképességüktől függetlenül. Az elért sikerek eredményeként vágyakoznak új célok kitűzésére és az elhízás elleni küzdelem folytatására.

Az együttműködés első lépéseként a Tungsram kizárólagos gyártási jogot kapott az Infratrainer termékre gyártására, majd következő lépésként a felek vegyes vállalatot hoztak létre az ún. ZeroFat Technology rendszer továbbfejlesztésére.

Ez Zerofat Technology olyan jövőbe mutató okos megoldásokkal támogatja használóját, ami a maximális eredmény mellett garantálja az ízületek védelmét, a sérülés és izomláz mentességet. Személyre szabott edzés módszeré, applikációval koordinált táplálkozási rendszere megváltoztatja vendégeink fogyásról, egészséges életmódról alkotott szemléletét, így könnyedén elérhetővé válik számukra a kívánt cél.

Terveink szerint ez a komplett szolgáltatáscsomag a hazai mellett európai, észak-amerikai és közel-keleti piacokon kerül majd értékesítésre, kihasználva a Tungsram nemzetközi kapcsolatrendszerét, valamint az együttműködésből adódó egyéb szinergiákat.

További részletekért keresse fel honlapunkat: https://infratrainer.tungsram.com/